Bel ons!
0515 - 54 18 18

Stichting garantie timmerwerk / Hout 100%

Bij Vako Kozijntechniek leveren wij kwalitief zeer hoogwaardige producten onder het merk HOUT100%. Dit met zekerheid tot wel 15 jaar.

Naast deze zekerheid geeft HOUT100% advies en worden er controles uitgevoerd door onafhankelijke partijen op het product tijdens de productie, verwerking en oplevering.

Op de website van Hout100% is alle inhoudelijke informatie te vinden.

 

Verder werken wij met de concepten volgens de Nederlandse Branche Vereniging voor de Timmerindustrie.


Concept I

In concept I levert de timmerfabriek kozijnen, in de grondverf, als halfproduct aan de bouw. Hierop wordt geen Stichting Garantie Fonds garantie (SGT) afgegeven.

Concept II

In concept II zijn gevelproducten vanuit de fabriek voorzien van aanvullende beschermlagen en detailleringen. Hierdoor wordt de duurzaamheid van onze gevelproducten verbeterd, waardoor de verzorging sterk wordt vereenvoudigd en de onderhoudsfrequentie aanzienlijk wordt verlaagd. Hierop wordt 6 jaar SGT garantie afgegeven.

Concept III

In concept III is het afmonteren, beglazen en aflakken geheel onder verantwoordelijkheid van Vako Kozijntechniek. Het geheel wordt gefabriceerd en afgewerkt onder geconditioneerde omstandigheden en levert een kwalitatief hoogwaardig product op. Doordat Vako zelf verantwoordelijk is voor montage op het werk kan op het eindproduct een volle 10 jaar garantie gegeven worden.

Concept IV

In concept IV is het afmonteren, beglazen en plaatsen in het werk aangevuld met onderhoud. Voor een bepaalde tijd verzorgen wij al het onderhoud en heeft u geen omkijken meer naar ons product.

Meer informatie en uitleg kunt u terug vinden op de NBVT site.

Projectcategorieën

Woningbouw
Woningbouw
Renovatie
Renovatie
Utiliteitsbouw
Utiliteitsbouw